Hold Norge Rent-konferansen 2023

MØTEPLASS: Årets Hold Norge Rent-konferanse går av stabelen 9. og 10. mai.

Trenger tettere samarbeid i arbeidet mot forsøpling

Samarbeid for å lykkes med å bekjempe forsøpling som miljø- og samfunnsproblem står på agendaen under årets Hold Norge Rent-konferanse.

Hold Norge Rent-konferansen 2023 nærmer seg med stormskritt, og i år løftes behovet for samarbeid for å lykkes med å bekjempe forsøpling som miljø- og samfunnsproblem frem på agendaen.

Samarbeid mot forsøpling

Selve konferansen går av stabelen 9. - 10. mai, og er blitt Norges viktigste møteplass om marin forsøpling. Temaet for den 12. Hold Norge Rent-konferansen er «Samarbeid mot forsøpling», og programmet byr på innlegg fra noen av Nordens fremste eksperter på forsøpling.

Dagene vil videre by på faglige innlegg, gruppearbeid og spennende panelsamtaler.
– Selv etter 12 år med landsomfattende frivillig rydding, fortsetter forsøplingen. Vi trenger mer og tettere samarbeid på tvers av bransjer, samfunnssektorer, landsdeler og landegrenser for å komme videre i arbeidet mot forsøpling, sier prosjektleder Astrid Kordal Næss.

Stoppe negativ utvikling

Frivillig opprydding kan ikke være løsningen alene, og derfor inviterer Hold Norge Rent til samarbeid for å skape en mer bærekraftig utvikling gjennom samarbeid mot forsøpling.

– Målet med tema for årets konferanse er å sette fokus på hvordan vi i fellesskap kan identifisere årsaker og løsninger og utvikle og iverksette tiltak for å stoppe denne negative utviklingen, sier Kordal Næss.

Hold Norge Rent-konferansen 2023 finner sted på Thon Hotel Oslofjorden i Sandvika. Sjekk program her.