KUTTER EN DAG: Fra neste år vil Aquanor og etter hvert Nor-Fishing bli arrangert over tre dager i stedet for fire, slik det har vært. – Dette skjer etter ønske fra utstillerne, opplyser arrangørene, som ser frem til mer kompakte messer.

Kutter Aquanor 2023 ned til tre dager

Neste år arrangeres Aqua Nor over tre dager, fra tirsdag 22. til torsdag 24. august. Det har styret i Stiftelsen Nor-Fishing besluttet, etter et sterkt ønske fra utstillerne.

Publisert Sist oppdatert

Som tidligere meldt i Kystmagasinet, vurderte Aqua Nor og søstermessen Nor-Fishing å gjennomføre messene sine over tre dager i fremtiden, i stedet for fire slik det har vært. Nå er beslutningen tatt, melder Aquanor på sine nettsider.

Vil gi tre kompakte dager

Styret deler utstillernes inntrykk av at dette kommer til å øke kvaliteten på messen i sin helhet – og gi tre kompakte og fullspekkede dager med Aqua Nor-opplevelser.

– Det er spennende å presentere denne nyheten for utstillerne våre, som har ønsket seg denne endringen over tid. Vi ser frem til tre produktive messedager, og gleder oss til det vi mener blir tidenes beste utgave av Aqua Nor, sier Kristian Digre, daglig leder i Stiftelsen Nor-Fishing.

Flytter studentdagen til torsdag

Åpningstidene for de tre messedagene kommer til å være som tidligere. Dørene til Trondheim Spektrum åpner klokken 10:00 og lukkes 17:00.

– Fredag, kjent som studentdagen, har vært en viktig dag for rekruttering i bransjen. Siden fredag utgår som messedag flyttes studentdagen til torsdag, og denne endringen vil forhåpentligvis skape enda flere gode møter mellom de som er etablert i bransjen og fremtidens skarpeste havbrukshoder.