PÅ- OG AVTROPPENDE: Tidligere salgsdirektør Knut Torgnes har nå gått inn i pensjonistenes rekker og Randi Ødegaard tok offisielt over rollen som salgsdirektør 1. februar
PÅ- OG AVTROPPENDE: Tidligere salgsdirektør Knut Torgnes har nå gått inn i pensjonistenes rekker og Randi Ødegaard tok offisielt over rollen som salgsdirektør 1. februar

Hun er ny salgsdirektør i Sildesalgslaget

Tidligere salgsdirektør Knut Torgnes har nå gått inn i pensjonistenes rekker og Randi Ødegaard tok offisielt over rollen som salgsdirektør 1. februar

Publisert Sist oppdatert

Det melder Sildesalgslaget på sine nettsider.

Utdannet innen økonomi og språk tar Ødegaard med seg mye god kunnskap inn i Sildelaget, de siste 14 årene har hun vært ansatt i Marine Harvest/Mowi og før den tid jobbet hun innenfor oljebransjen.

Kjent fjest for noen

Ødegaard er nok et kjent fjes for noen da hun ble ansatt i oktober og har rukket å være med på både fiske og medlemsmøter siden den tid.

– Å få muligheten til å dele arbeidsplass med Knut Torgnes disse siste månedene har vært gull verdt for meg. Han sitter på enormt mye kunnskap, erfaring og viktige perspektiv, og det har vært et privilegium å få bli kjent med Sildelaget gjennom ham, sier Ødegaard.

Gleder seg til utfordringen

Nå ser salgsdirektøren fram til å fortsette det viktige arbeidet for den pelagiske fisken og bli bedre kjent med bransjen, fiskere, kunder og kollegaer.

– Knut forlater en arbeidsplass med høy kompetanse og hvor integriteten og stå på viljen er høy. Det mangler verken på utfordringer, ansvarsområder eller samarbeidspartnere i Sildelagets arbeid og jeg gleder meg til å bidra i den pelagiske næringens videre utvikling, avslutter Ødegaard.

– Tar farvel med en fantastisk næring

Den avtroppende salgsdirektøren gleder seg nå til å bli pensjonist.

Torgnes har vært ansatt i laget siden august 1994 og med nesten 30 år bak seg i Sildelaget er det ingen tvil om at han har vært med på en enorm utvikling i næringen.

– Det har vært noen gode år, der jeg har fått muligheten til å følge en fantastisk næring som høster ville ressurser og et verdensmarked der alle mulige variabler er med å påvirke resultatet for de som er både på sjø og land, forteller Torgnes.